Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

Opleiding RVS bewerken

De opleiding "RVS bewerken" is een brede module vol met theorie die direct vertaald wordt naar de praktijk en gericht op tijdbesparing. Een groot deel van deze cursus bent u dan ook in ons praktijklokaal aan de slag met dagelijks voorkomende werkzaamheden.

Uitgangspunt van de METAC is dat we een verbetering in uw productieproces willen aanbrengen door sneller te werken of in minder stappen de perfecte finish te bereiken.

Arbeidsloon is meestal de grootste kostenpost in de productie. Als je daar kunt besparen, is dat een grote stap naar een beter bedrijfsresultaat.
Ook het opzetten van een betrouwbare vergelijkende test is een onderdeel van de training, waarin ook weer de snelheid van werken en dus arbeidsloon een bepalende rol speelt. Objectieve cijfers die een compleet beeld geven over de prestatie van een schijf, stellen u in staat de juiste keuzes te maken.

Onderdelen die in de opleiding RVS bewerken aan bod komen:

  • De theorie over schuurmateriaal die nodig is om de juiste keuzes te maken op de werkvloer
  • Veiligheid en PBM's
  • Afbramen
  • Doorslijpen
  • Bewerken van een (binnenhoek)las
  • Aanbrengen van een visuele finish of ruwheid
  • Verschillen in toepassing lamellen-, fiber-, of afbraamschijf
  • Vergelijkende test
  • mogelijkheid tot customizen van de training bij deelname met meerdere personen.

Deze module wordt in één dag afgerond.

Als u met meerdere personen uit één bedrijf deelneemt aan de training, dan heeft u de mogelijkheid tot customizen van de training.

In een inventariserend gesprek voorafgaand aan de training geeft u aan welke vaardigheden u verbeterd wilt zien of welk productieproces u wilt optimaliseren.Tijdens de training kunt u uw eigen producten meenemen die we op diverse manieren zullen bewerken. Er ontstaan meetbare verschillen waaruit blijkt dat de training een rendabele investering is.

Als uw bedrijf isaangesloten bij Stichting OOM, kan men gebruik maken van een trainingstoelagevoor werknemers als deze training in een persoonlijk ontwikkelingsplan van uw medewerkers is opgenomen. De bijdrage moet vooraf worden aangevraagd. Voor verdere voorwaarden verwijs ik graag naar deze link: https://www.oom.nl/Regelingen/Persoonlijke-Trainingstoelage

Graag komen wij met u in contact om kennis te maken en samen de mogelijkheden voor een training RVS bewerken te inventariseren. We doen dat bij voorkeur bij u aan tafel zodat we direct kennis kunnen maken met uw huidige werkwijze. Bel voor een vrijblijvende afspraak 033-4558788.

In elke module schenken we aandacht aan veiligheid op werkvloer waaronder BPM's maar ook welke invloed de keuze voor een bepaald verbruiksmiddel heeft op de veiligheid van de gebruiker. Veiligheid begint bij de bron!


Algemene gegevens

De trainingen worden in principe op een vrijdag gegeven. In overleg is ook een andere dag mogelijk.

Tijden:
start 08.30 uur
afsluiting: tussen 15.00 en 15.30 uur

Als u aangesloten bent bij stichting OOM, kunt u daar voor deze training subsidie aanvragen.

Schrijf mij in
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement