Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

ATA group

ATA is een toonaangevende fabrikant en distributeur van precisiemachineproducten voor bedrijven die een uitgebreide assortiment aan oplossingen nodig hebben voor het bewerken en afwerken van materialen.

ATA is actief op alle belangrijke internationale markten. Met een netwerk van meer dan 3.500 distributeurs bedienen zij afnemers in meer dan 70 landen.

  • ATA is het enige bedrijf ter wereld dat zowel de gereedschappen als verbruiksartikelen voor verschillende ontbraam-, slijp- en finishing werkstukken biedt - voor elk materiaal en elke toepassing.
  • ATA ontwerpt, produceert en distribueert het meest uitgebreide en geavanceerde assortiment hardmetalen boren, pneumatisch gereedschap en schuurmiddelen - zowel standaard alsook custom-made.
  • Al meer dan 55 jaar adviseert en bedient ATA klanten die actief zijn in alle belangrijke industriesectoren, waaronder de lucht- en ruimtevaart, auto-, olie- en gasmarkten, scheepsbouw en metaalproductie. Hun uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten, het kennisniveau, de expertise en de flexibiliteit van hun aanpak in combinatie met hun bedrijfsstructuur stelt ons in staat om een ​​volledig op maat gemaakte oplossing voor onze klanten te ontwerpen - alles onder één dak.

SGSPro voor stiftfrezen

Als een van de meest geavanceerde stiftfrezenfabrikanten ter wereld biedt ATA stiftfrezen voor elke denkbare ferro- of non-ferro-toepassing. Speciale aandacht wordt gegeven aan geometrie, voor efficiënte materiaalverwijdering en uitstekende oppervlakteafwerking. Met een state-of-the-art, klimaatgestuurde productie, zijn SGSPRO stiftfrezen de meest gebruikte frezen ter wereld in verschillende industrieën, materialen en toepassingen.

Industrieel Luchtgereedschap

ATA heeft inmiddels meer dan 55 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige industriële luchtgereedschappen. Hun uitgebreide portfolio biedt een oplossing voor elke slijp- en afwerkingsapplicatie. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van gereedschappen is het optimaliseren van processen op het gebied van economische efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid. De gebruikers van ATA gereedschappen komen uit een breed scala van industrieën, waaronder de automobiel-, lucht- en ruimtevaartindustrie, gieterijen, metaalproductie, olie en gas, marine, medisch, rail en power & energy.

Bekijk onze voorraad ATA group

Bekijk de documentatie

Bekijk de documentatie

ATA pneumatische machines
ATA Schuurmiddelen
SGSPro Stiftfrezen
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement