Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

Private label MT

In 2016 lanceerde Metaaltechniek het eerste product onder eigen label: de Mspeed, een 1 mm doorslijpschijf. Daarna volgden nog meer schuurmaterialen, maar ook pneumatische en elektrische machines en hardmetalen stiftffrezen zijn nu onder onze eigen merknaam in de handel. Kwaliteit waar we met trots onze naam aan verbinden.

De levering van producten met onze eigen naam erop is een logische stap in de ontwikkeling van Metaaltechniek. Onze strategie is immers om proactief bij onze klanten producten te introduceren die een bijdrage leveren aan productiviteitsverbetering.

In eigen huis worden bijna wekelijks schuurmiddelen getest. Soms om een applicatie zo snel mogelijk naar wens te kunnen uitvoeren, dan weer een vergelijkende test tussen gelijksoortige schuurschijven. Met deze uitslagen nemen we onze klanten werk uit handen. De test zijn immers al op een onafhankelijke manier uitgevoerd. Natuurlijk verschillen de omstandigheden nog wel eens per gebruiker, maar met onze eerste test hebben we toch een goede indicatie van de slagingskans van een introductie van een nieuw product.

Op deze manier worden ook de producten geselecteerd die het merk Metaaltechniek meekrijgen. Uiteraard houden we de ontwikkelingen in de markt altijd in de gaten. Dus is er op een moment een beter alternatief dan zullen we zeker switchen van product. Zo bent u als klant altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct voor een hele concurrerende prijs.

Het verkopen van kwaliteitsproducten is één, weten hoe je die producten op de juiste manier manier zodat ze voor u geld gaan opleveren, dat is een ander verhaal. We durven wel te stellen dat er geen technische groothandel in Nederland is, die zoveel kennis in huis heeft als Metaaltechniek. En die kennis willen we graag delen. Op de werkvloer van onze klanten maar ook in ons opleidingscentrum, de METAC.

Bekijk de video of lees meer op de METAC-pagina.

Schuurmiddelen en slijpschijven van Metaaltechniek

Naast de doorslijpschijf zijn de volgende producten leverbaar onder het label van Metaaltechniek:

Lamellenschijven van Metaaltechniek

De lamellenschijven van Metaaltechniek zijn leverbaar in 115, 125 en 178 mm in een vlakke of conische uitvoering. Verder kunt u nog kiezen uit een Zirkonium of een keramische korrel. Van alle typen hebben we voldoende voorraad.

Als jongste telg in deze groep hebben we de MFLAPFL125CZ060 FLX opgenomen. Een lamellenschijf die iets flexibeler is dan de standaard uitvoering. Deze flexibele uitvoering kan wat rustiger aanvoelen en een mooiere finish geven.

Doorslijpschijven van Metaaltechniek

Eind 2020 heeft de MSPEED een serieuze verbetering ondergaan. Nog rustiger en sneller slijpen met deze prijsgunstige 1mm doorslijpschijf. U kunt heb zowel op staal als RVS gebruiken. Bestel eens een doosje mee om te proberen, u zult verrast zijn!

SCD Finish schijf 115x22mm A Medium

Surface Conditioning Disc, voor gebruik op de haakse slijper. Deze schijven zijn vooral populair bij plaatbewerkers als voorbereiding op stralen en coaten. De meest bekende en gebruikte variant is de 115mm voorzien van 22mm asgat in Medium (rood) en Coarse (bruin).

Volhardmetalen stiftfrezen van Metaaltechniek.

De volhardmetalen stiftfrezen zijn net zo scherp van prijs als van kwaliteit. In alle gangbare maten en modellen verkrijgbaar.

TopCut Velcro disc van Metaaltechniek

Een unieke schijf op een stugge linnen drager en een ceramische korrel. Geeft een mooie finish en is uitstekend geschikt voor gebruik op de TopGrinder van Q-Fin!

Pneumatische en elektrische machines van Metaaltechniek

Excentrisch roterende schuurmachine

MT150ROTEX: 5 mm Excentrisch roterende machine,

uitgevoerd met een centraal vacuumsysteem. De machine is uitgerust met een 150 mm schuurpad die voorzien is van 7 stofgaten voor een perfecte stofafzuiging.

Rechte slijpers:

MT-25, een verlengde rechte slijper van 0,5 PK en 25.000 Rpm

MT-60: een pencilgrinder van 0,1 Pk en een toerental van 60.000 Rpm.

MT-22: een rechte slijper van 0,5 PK en 22.000 Rpm

MT-10: een bandschuurmachine van 0,5 Pk voorzien van standaard armpje in de bandmaat 10x330 mm.

Haakse slijpers:

MT-90: een 90 gr. slijper.

MT-18: Een slijper met een haakse kop, 0,5 Pk en 18.000 Rpm.

Elektrische machines

MT-One, een polijstmachine met regelbaar toerental. In combinatie met een de speciale satineerkap heeft u een perfecte satineermachine

Bekijk onze voorraad MT

Bekijk de documentatie

Bekijk de documentatie

Prijslijst stiftfrezen
PTL systeem
Bedrijfsbrochure 2019
Banden en Borstels
Besparen op loonkosten
Handschoenen 2019
No items found.
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement