Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de beste finish.

Deerfos schuurmaterialen: verrassende kwaliteit, mooie prijs.

De naam "DEERFOS" is synoniem voor vertrouwen op een betrouwbaar kwaliteitsproduct, voortdurende technologische ontwikkeling en perfecte klantenservice.

De wereldwijde schuurmiddelenmarkt verandert snel. In het streven om Deerfos als merk te laten stijgen in deze dynamische omgeving, blijft DEERFOS focussen op het verbeteren
van product- en servicekwaliteit, ontwikkeling van nieuwe producten en het verkenning van nieuwe markten.

De toekomst van DEERFOS wordt gewaarborgd door hun klanten. Zij moeten volledig tevreden zijn en mogen ongeëvenaarde kwaliteit, concurrerende prijzen en een klantvriendelijke houding verwachten.

De geschiedenis van Deerfos

Deerfos wordt in 1963 opgericht als schuurmiddelenfabrikant in Korea. In het Koreaans yeonmaju genoemd. Vanaf de start wil Deerfos vooraan staan als het gaat om nieuwe technologische ontwikkelingen die geld besparen in de productie. Dat kan door de snelheid van werken, in minder stappen een goede finish bereiken en door scherpe inkoopprijzen neer te leggen.

Ook Deerfos heeft dus een missie waar Metaaltechniek zich in herkent!

In 2005 opent Deerfos een Sales Office in Europa en wel in Polen. Korte tijd later importeert Metaaltechniek de eerste schuurmiddelen van Deerfos, waarbij vooral de schuurschijven met een papieren rug (DFCA schijven) en schuurschijven met een filmrug (DFSA schijven) ongekend populair zijn, vooral bij de bewerking van het voorpolijsten. Onze grote voorraad van meer dan 10.000 schijven per korrelgrofte spreekt voor zich. De schijven zijn verkrijgbaar van korrel 40 tot en met Korrel 3000.

Bora 9 Fiberschijf van Deerfos

De Bora 9 fiberschijf is een fiberschijf met een keramische korrel, verkrijgbaar van korrel 36 tot en met korrel 120. De schijf is uitgevoerd met een coating dat zorgt voor koel slijpen, waardoor de Bora 9 fiberschijf uitstekend geschikt is voor het verwerken van hittegevoelige metalen.

De uitstekende slijpprestaties en de lange levensduur van de Bora 9 slijpschijf, zorgt voor een productiviteitsverbetering op de werkvloer. Met de fiberschijf kunt u op veelvoorkomende metalen snel een las vlak slijpen of verspanen, inclusief het verwerken van RVS.

Ga naar onze webshop om te bestellen en de beschikbare uitvoeringen te bekijken

Bora 9 Fiberschijf van Deerfos, herkenbaar aan de paarse kleur.

Bora 7 Schuurbanden van Deerfos

De Bora 7 schuurbanden van Deerfos zijn gemaakt met een Premium Keramische korrel en voorzien van een supercoating die ervoor zorgt dat er minder warmte ingebracht wordt en dat de schuurkorrels minder snel verglazen waardoor de schijf bot en onbruikbaar wordt.

De combinatie van deze factoren zorgt voor een grote slijpprestatie: hoge materiaalafname, lange levensduur van de band, verbeterde productiviteit en minder vermoeidheid bij de slijper. De banden zijn voorzien van een stevige rug, waardoor er veel druk kan worden gegeven en er snel verspaand kan worden.

Toepassing:

Droog zowel als nat, met hoge druk, geschikt voor zware verspaning van zowel hittegevoelige metalen als RVS als diversen andere staalsoorten.

In onze webshop staan alle Bora 7 banden elkaar.

De Bora 7 banden van Deerfos

Ontbraamborstels met Bora-schuurmateriaal

Voor diverse merken ontbraammachines leveren wij de schuurborstels. Zowel de komborstels als de fladderborstels zijn bij Metaaltechniek leverbaar. Maar denk ook aan de Powerbelts die we kennen van de Lissmac machines. Bij Metaaltechniek laten we de schuurblokjes voor deze banden maken met een snelspansysteem. Op deze pagina leest u daar alles over. Maar wat een tijdsbesparing bij het wisselen van de blokjes. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de weerstand voor dit werk bij de operator.

De borstels die voorzien van Bora schuurmateriaal zijn over het algemeen Hero-Borstels. Dat betekent dat de borstels alleen uit schuurmateriaal bestaan en geen slijpvlies bevatten. Hiermee bereikt een grote materiaalafname en afronding. Kijk in onze webshop welke borstels beschikbaar zijn. Heeft u andere wensen? Alles is te maken, dus neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Het Deerfos schuurmateriaal wordt ook verwerkt in ontbraamborstels

Bekijk onze voorraad Deerfos

Bekijk de documentatie

Bekijk de documentatie

Bedrijfsbrochure 2019
Handschoenen 2021
No items found.