Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

Onze kennisbank

Whitepapers

Stofmaskers: gebruik en regelgeving

Stofmaskers geven alleen optimale bescherming bij juist gebruik. Lees hier over MAC waarden, regelgeving en testen zodat u p de werkvloer is een item dat doorlopend aandacht verdient. Bewustwording van wat een ieder persoonlijk kan doen op dit gebied is een plicht van de werkgever, maar uiteindelijk is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid.

Lees meer
Nieuws

Speedglas selectie-tool

De online Speedglas selectie tool helpt je om de juiste keuze te maken uit het brede assortiment laskappen van 3M. Met Slijpvizier, ademhalingssystemen of andere opties, kies voor jou toepassing de optimale Speedglas laskap.

Lees meer
Academy

Afwerken van RVS met Scotch Brite

Wil je lasverkleuringen verwijderen maar niet het omliggende materiaal aantasten of vervormen? Ontdek de vele mogelijkheden van het veelzijdige Scotch Brite assortiment van 3M!

Lees meer
Academy

Opleiden van personeel maakt u een aantrekkelijk werkgever

Het opleiden van personeel tot gekwalificeerde krachten is een mogelijkheid om de krapte op de arbeidsmarkt op te vangen of zelfs uit te buiten. Metaaltechniek speelt in op de behoefte van persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen voor metaalverwerkende bedrijven.

Lees meer
Nieuws

Unieke haakse slijper van ATA

Een unieke nieuwe haakse slijper RA12M-B: bedacht door Metaaltechniek, op basis van praktijkervaringen bij onze klanten, gemaakt door fabrikant ATA. De kracht van de driehoek klant, Metaaltechniek en fabrikant!

Lees meer
Nieuws

Lasrook, de sluipmoordenaar

Lasrook, de sluipmoordenaar omdat de gevolgen pas op lange termijn zichtbaar zijn. Neem je gezondheid serieus! Lees hier wat je zelf én samen met je werkgever kunt doen aan veiligheid op de werkvloer!

Lees meer
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement