Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

Onze kennisbank

Nieuws

Speedglas selectie-tool

Het assortiment Speedglas is zo uitgebreid en bevat zoveel mogelijkheden, dat het lastig kan zijn de juiste keuze te maken. 3M heeft hiervoor een handige tool ontwikkeld.

Lees meer
Academy

Afwerken van RVS met Scotch Brite

Wil je lasverkleuringen verwijderen maar niet het omliggende materiaal aantasten of vervormen? Ontdek de vele mogelijkheden van het veelzijdige Scotch Brite assortiment van 3M!

Lees meer
Academy

Personeel vinden en binden

Op dit moment is gekwalificeerd personeel een van de grootste uitdagingen voor de industrie. Welke rol training speelt in dit vraagstuk, lees je in dit artikel.

Lees meer
Nieuws

Unieke haakse slijper van ATA

Een unieke nieuwe haakse slijper RA12M-B: bedacht door Metaaltechniek, op basis van praktijkervaringen bij onze klanten, gemaakt door fabrikant ATA. De kracht van de driehoek klant, Metaaltechniek en fabrikant!

Lees meer
Nieuws

Lasrook, de sluipmoordenaar

Neem je gezondheid serieus, ook als de gevolgen pas op langere termijn merkbaar worden zoals vaak bij lasrook het geval is. Lees hier wat je zelf én samen met je werkgever kunt doen aan veiligheid op de werkvloer!

Lees meer
Whitepapers

Whitepaper over doorslijpen

Het juiste gebruik van een doorslijpschijf heeft een enorme invloed op de levensduur van de schijf, warmte-inbreng in het materiaal en snelheid van werken. Lees er alles over in ons whitepaper.

Lees meer
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement