No items found.

Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

Onze kennisbank

Productnieuws

In één doorgang een dubbelzijdige bewerking uitvoeren.

De ongekend hoge output van de Q2S is uniek in de markt. In één doorgang uw metalen producten afgebraamd en van een radius voorzien. En dat met zo min mogelijk lichamelijke belasting en een optimale procesbeheersing.

Lees meer
Nieuws

Welkom op de Metavak van 5 tot 7 oktober!

Het mag weer: de deuren van de Evenementenhal Gorinchem gaan weer open voor de Metavak! Wij kijken er enorm naar uit om u daar te begroeten en van u te horen wat er speelt op de werkvloer als het gaat om schuren, slijpen en finishen van uw metalen producten. En natuurlijk praten wij u graag bij over de laatste innovaties, die voor u misschien wel heel interessant zijn. Meldt u nu gratis aan en dan zien we u graag op stand B112!

Lees meer
Productnieuws

3M Xtract CubitronII Gaas-schijf 710W

De gaas-schijf van 3M maakt het assortiment schuurschijven nog completer. De open structuur maakt het mogelijk nagenoeg stofvrij te schuren. De bekende CubitronII korrel zorgt voor verspanend vermogen. Geen concessies meer, het beste van twee werelden.

Lees meer
Productnieuws

3M 982CX Pro, de beste CubitronII fiberschijf verbeterd!

De beste fiberschijf voor staal in de markt is sinds jaar en dag de 3M CubitronII 982C fiberschijf. Nu is de beste verbeterd en heet 3M 982CX Pro! Herkenbaar aan de paarse kleur. De 3M 982CX pro werkt 33% sneller en met 31% meer materiaalafname dan zijn voorganger. En nu ook verkrijgbaar in 150mm!

Lees meer
Productnieuws

Banko Turbine Slijper

Eindelijk! We hebben hem gevonden! Een supersterke Turbine slijper voor langdurig gebruik en razendsnelle materiaalafname. Daarnaast ook nog eens ergonomisch, licht in gewicht en onderhoudsvriendelijk. Lees snel verder en bekijk het filmpje waarin we ook de binnenkant laten zien. Juist de eenvoud van het binnenwerk maakt deze machine tot een top-product.

Lees meer
Nieuws

Webinar "Met de juiste Grinding Power samen op weg naar de perfecte finish!"

Wij geloven enorm in de kracht van samenwerking! Iedere betrokkene met zijn eigen kennis en ervaring. Die kracht komt ook duidelijk naar voren in ons gezamenlijk webinar met Q-Fin. De Nederlandse fabrikant van ontbraammachines. De kracht en snelheid waarmee de Q-Fin machines werken is ongeëvenaard. Maar...het resultaat is afhankelijk van de gebruikte schuurmiddelen. En daar hebben wij weer alle verstand van. Samen op weg naar de perfecte finish!

Lees meer
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement