Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de beste finish.

Over ons

Metaaltechniek: een specialistisch vak

Wij staan onmiddellijk voor u klaar. Goed luisteren en daarna snel handelen is niet voor niets een ijzersterk handelskenmerk van Metaaltechniek geworden. Ook voor demonstraties op de werkvloer zijn wij voor u beschikbaar. Groot of klein bedrijf? Wij helpen u graag verder.

Uw productiviteit verhogen en de totale productiekosten verminderen daar staat Metaaltechniek voor.

De innovatieve en kostenbewuste fabrikanten die Metaaltechniek vertegenwoordigt, garanderen u een totaalpakket op het gebied van frezen, schuren, slijpen en polijsten. Onze grote voorraad en 24h leveringsservice helpt om uw voorraad schuurmiddelen te verminderen. Tevens bieden wij logistieke oplossingen in de vorm van consignatievoorraden, scan-to-order, automatische bestelsystemen i.c.m. voorraadbeheer op de werkplek enz. enz. Wij denken ook op dit terrein graag met u mee.

Reden genoeg om eens nader kennis te maken? Bij ons staat de koffie altijd klaar, maar we proeven ook graag uw koffie! Bel voor een afspraak: 033-4558788

Fokke Bronsema

Dirk van de Pol Kok - Verkoopleider buitendienst

Het was in de zomer van 1986 dat ik bij Metaaltechniek (toen nog in Almere gevestigd) in dienst kwam en verantwoordelijk werd voor alle logistiek en mezelf kon verdiepen in de techniek van de pneumatische gereedschappen.

Het plezier van een uitdaging.

Na een aantal jaren dit werk te hebben gedaan mocht ik alle opgedane kennis van de producten ook in de praktijk bij de klanten gaan brengen en groeide zo in een commerciële buitendienstfunctie. Door de jaren heen groeide Metaaltechniek steeds verder en inmiddels mag ik de andere collega’s in de buitendienst met raad en daad bij staan om het optimale resultaat te behalen bij onze klanten.

Nog steeds doe ik mijn werk met ontzettend veel plezier en geeft het een kick als blijkt dat ons advies wéér het beste bleek te zijn!

Specialisaties:

Boortechnieken – automatische schuur- en polijstoplossingen – polijsten van lakken

Cor Schoonbeek - Rayon Midden en Noord-West Nederland

In 2012 kwam ik bij Metaaltechniek binnen met een rugzak vol ervaring in de bouwwereld. Na een gedegen inwerkperiode inclusief een heel aantal interne en externe trainingen, was ik klaar om de metaalwereld verder te helpen met advies en topproducten.

Inventariseren van knelpunten

Dat adviseren lukt het best met op de werkvloer. Inventariseren van de huidige werkwijze en vandaar uit kijken naar waar er nog wat te winnen valt door productiviteitsverbetering. Als dat lukt heb ik mijn doel bereikt.

Specialisaties

Staalbouw en zware constructie, werken vanuit de relatie

Karsten Grimm - Rayon Betuwe, Oost-Brabant, Limburg

Vanaf 2006 ben ik bij Metaaltechniek werkzaam als buitendienst medewerker. Al uw problemen los ik snel en goedkoop voor u op!

Geen woorden maar daden

Afbramen, polijsten, schuren of frezen, ik kan u vast een paar stappen verder helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de metaalindustrie durf ik iedere uitdaging aan. Bij voorkeur lopen we direct samen de productie in. Daar gebeurt het allemaal, daar ben ik op mijn best. Langdurige relaties en wederzijds vertrouwen is de basis van onze samenwerking.

Specialisaties

Hoogglans polijsten van RVS – handbewerkingen van gietstukken

Jan Elders – Rayon Noord en Noord-West Nederland

Na 17 jaar ervaring in de automotive-branche heb ik in mei 2023 de overstap gemaakt naar Metaaltechniek. Vanuit mijn vorige buitendienst-functie zijn schuur- en slijpmiddelen mij niet vreemd. Bij Metaaltechniek krijg ik de kans cursussen te volgen en praktijkervaring op te doen om mijn kennis te verdiepen. Samen met de jarenlange ervaring van mijn collega’s komen wij tot de beste oplossing.

Gedegen advies, bij u op de werkvloer

Mijn insteek is om op de werkvloer klanten te helpen met gedegen advies en optimale service. Graag kijk ik samen met u wat Metaaltechniek in de praktijk voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Specialisaties

Plaatwerk, spot-repair, kortom mijn werkervaring uit de automotive-branche.

Rob van Aerssen Rayon – Zuid Nederland – Duitsland – België

Ik ben begonnen bij Metaaltechniek op 1-2-2020 als Sales engineer. Met meer dan 30 jaar ervaring in de oppervlaktetechniek en het finishen van Ferro en Non-Ferro metalen, wilde ik als inkoper en verbruiker van slijp-, polijst- en veiligheidsmiddelen, ook wel eens meer weten van de gebruiksmaterialen en machines in de metaalverwerkende industrie. Om zo samen met de verbruikers uit deze markt optimaal gebruik te maken van de juiste middelen en materialen.

Een leverancier voor een totaalpakket van materialen en machines.

Omdat Metaaltechniek een totaal leverancier is van alle materialen en machines, kunnen wij als team U optimaal adviseren welke middelen u het beste kunt gebruiken om tot het gewenste resultaat te komen. Waarbij wij kijken naar procesoptimalisatie, processnelheid, werkplezier van de medewerkers, en veiligheid. Zodat U als klant kosten kunt besparen.

Specialisaties

Ontbramen, slijpen, borstelen, polijsten, spiegel-polijsten van zichtdelen uit gietwerk, plaatwerk en volmateriaal in Ferro en Non- Ferro materialen.