Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

Over ons

Metaaltechniek: een specialistisch vak

Wij staan onmiddellijk voor u klaar. Goed luisteren en daarna snel handelen is niet voor niets een ijzersterk handelskenmerk van Metaaltechniek geworden. Ook voor demonstraties op de werkvloer zijn wij voor u beschikbaar. Groot of klein bedrijf? Wij helpen u graag verder.

Uw productiviteit verhogen en de totale productiekosten verminderen daar staat Metaaltechniek voor.

De innovatieve en kostenbewuste fabrikanten die Metaaltechniek vertegenwoordigt, garanderen u een totaalpakket op het gebied van frezen, schuren, slijpen en polijsten. Onze grote voorraad en 24h leveringsservice helpt om uw voorraad schuurmiddelen te verminderen. Tevens bieden wij logistieke oplossingen in de vorm van consignatievoorraden, scan-to-order, automatische bestelsystemen i.c.m. voorraadbeheer op de werkplek enz. enz. Wij denken ook op dit terrein graag met u mee.

Reden genoeg om eens nader kennis te maken? Bij ons staat de koffie altijd klaar, maar we proeven ook graag uw koffie! Bel voor een afspraak: 033-4558788

Fokke Bronsema

Dirk van de Pol Kok - Verkoopleider buitendienst

Het was in de zomer van 1986 dat ik bij Metaaltechniek (toen nog in Almere gevestigd) in dienst kwam en verantwoordelijk werd voor alle logistiek en mezelf kon verdiepen in de techniek van de pneumatische gereedschappen.

Het plezier van een uitdaging.

Na een aantal jaren dit werk te hebben gedaan mocht ik alle opgedane kennis van de producten ook in de praktijk bij de klanten gaan brengen en groeide zo in een commerciële buitendienstfunctie. Door de jaren heen groeide Metaaltechniek steeds verder en inmiddels mag ik de andere collega’s in de buitendienst met raad en daad bij staan om het optimale resultaat te behalen bij onze klanten.

Nog steeds doe ik mijn werk met ontzettend veel plezier en geeft het een kick als blijkt dat ons advies wéér het beste bleek te zijn!

Specialisaties:

Boortechnieken – automatische schuur- en polijstoplossingen – polijsten van lakken

Cor Schoonbeek - Rayon Midden en Noord-West Nederland

In 2012 kwam ik bij Metaaltechniek binnen met een rugzak vol ervaring in de bouwwereld. Na een gedegen inwerkperiode inclusief een heel aantal interne en externe trainingen, was ik klaar om de metaalwereld verder te helpen met advies en topproducten.

Inventariseren van knelpunten

Dat adviseren lukt het best met op de werkvloer. Inventariseren van de huidige werkwijze en vandaar uit kijken naar waar er nog wat te winnen valt door productiviteitsverbetering. Als dat lukt heb ik mijn doel bereikt.

Specialisaties

Staalbouw en zware constructie, werken vanuit de relatie

Jelle van Wijk - Rayon Zuid-West Nederland

Met het vertrek van mijn collega Martin Oggel, ontstond er een vacature in de buitendienst. In juni 2018 ben ik als verkoper op de binnendienst bij Metaaltechniek begonnen. In het jaar dat volgde heb ik productkennis opgedaan,  interne trainingen gevolgd en ook bij leveranciers de nodige kennis verzameld. Nooit geweten dat je zoveel kunt vertellen over schuurmiddelen en ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Toen mij gevraagd werd of ik de functie van Martin over wilde nemen, hoefde ik niet lang na te denken. Ik houd van klantcontact en zie het als een grote uitdaging om hen te helpen zoals ze dat van Metaaltechniek gewend zijn. Hoewel mijn kennis misschien nog niet altijd zo groot is dat ik direct op elke vraag een antwoord weet, heb ik zeer ervaren collega's achter mij staan die mij ondersteunen waar dat nodig is.

Sales Engineer in plaats van vertegenwoordiger

Ik vind het een uitdaging om vraagstukken van de klant naar tevredenheid op te lossen en de productie te verbeteren. Het helpt daarbij enorm dat we bij Metaaltechniek met een uitgebreide range aan topmerken werken. Ik zal dan ook niet rusten voor we uit dat grote assortiment de beste oplossing voor de klant hebben gevonden. Daarbij is samenwerking het sleutelwoord. Ik fungeer graag als verlengstuk van uw productie.

Karsten Grimm - Rayon Betuwe, Oost-Brabant, Limburg

Vanaf 2006 ben ik bij Metaaltechniek werkzaam als buitendienst medewerker. Al uw problemen los ik snel en goedkoop voor u op!

Geen woorden maar daden

Afbramen, polijsten, schuren of frezen, ik kan u vast een paar stappen verder helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de metaalindustrie durf ik iedere uitdaging aan. Bij voorkeur lopen we direct samen de productie in. Daar gebeurt het allemaal, daar ben ik op mijn best. Langdurige relaties en wederzijds vertrouwen is de basis van onze samenwerking.

Specialisaties

Hoogglans polijsten van RVS – handbewerkingen van gietstukken

Marc Hauer - Rayon Noord en Oost Nederland

Als specialist precisieslijpen kon ik in 2007 bij Metaaltechniek aan de slag om de klanten te adviseren in alle vormen van oppervlaktebewerkingen. Ooit ben ik begonnen als instrumentenmaker en later als technisch verkoper in de gereedschapmakerswereld terecht gekomen. Nu kan ik in de volle breedte bedrijven helpen hun productie te optimaliseren met top-kwaliteit schuurmiddelen!

De kracht van kennis (delen)

Ik geloof heilig in de kracht van kennis. Begrijpen waar je mee bezig bent, om zo oplossingsgericht te kunnen denken en zelf te bepalen wat een schuurproduct jou oplevert. Daarom ben ik ook heel blij dat Metaaltechniek in 2017 de METAC heeft opgericht. Eigenlijk zou iedereen die met schuurmateriaal werkt iets van de theorie hierachter moeten weten.

Specialisaties

Fijnslijpbewerkingen – Bandschuurtoepassingen – Ontbraamtechnieken

Rob van Aerssen Rayon – Zuid Nederland – Duitsland – België

Ik ben begonnen bij Metaaltechniek op 1-2-2020 als Sales engineer. Met meer dan 30 jaar ervaring in de oppervlaktetechniek en het finishen van Ferro en Non-Ferro metalen, wilde ik als inkoper en verbruiker van slijp-, polijst- en veiligheidsmiddelen, ook wel eens meer weten van de gebruiksmaterialen en machines in de metaalverwerkende industrie. Om zo samen met de verbruikers uit deze markt optimaal gebruik te maken van de juiste middelen en materialen.

Een leverancier voor een totaalpakket van materialen en machines.

Omdat Metaaltechniek een totaal leverancier is van alle materialen en machines, kunnen wij als team U optimaal adviseren welke middelen u het beste kunt gebruiken om tot het gewenste resultaat te komen. Waarbij wij kijken naar procesoptimalisatie, processnelheid, werkplezier van de medewerkers, en veiligheid. Zodat U als klant kosten kunt besparen.

Specialisaties

Ontbramen, slijpen, borstelen, polijsten, spiegel-polijsten van zichtdelen uit gietwerk, plaatwerk en volmateriaal in Ferro en Non- Ferro materialen.

Roy Weide – Rayon Noord Nederland (Friesland, West-Friesland, Groningen

In september 2021 ben ik begonnen bij Metaaltechniek. Alhoewel dit nog relatief kort is, neem ik mijn passie en de nodige ervaring mee uit de metaalbranche.

Omdat ik 10 jaar ervaring heb bij metaalverwerkende bedrijven zoals die van u, ken ik het belang van een goed eindproduct. En weet ik waarom het zo belangrijk is dat hiervoor de juiste middelen beschikbaar zijn op de werkvloer.

Persoonlijke aandacht en meedenken in oplossingen.

Omdat geen enkel bedrijf, persoon of product hetzelfde is, kijken we graag mee op de werkvloer.

Door uw huidige werkwijze te inventariseren en uw wensen en behoeften in kaart te brengen, zoeken wij samen naar de beste oplossing.

Want zodra u kan gaan optimaliseren door de inzet van de juiste middelen, zal dit kostenbesparend gaan werken. Is dat gelukt, dan is mijn missie geslaagd!

© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement