Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de beste finish.

Veidec biologische schoonmaakmiddelen

Industriële reinigers van Veidec zijn altijd extreem krachtig en toch een veilige keuze voor gezondheid en milieu.

Veidec is producent en ontwikkelaar van groene industriële reinigingsmiddelen.

Groen staat bij Veidec voor een gezonde en veilige leefomgeving, dus zo min mogelijk belasting voor mens en milieu. Deze waarde is belangrijk tijdens het productieproces, het werken met de producten en de verpakking. Werk je met Veidec industriële reinigers dan zijn PBM's niet nodig, je ziet geen symbolen met doodskoppen, gevarendriehoeken en andere waarschuwingen op de verpakking. Er zijn geen afgesloten ruimtes nodig voor de opslag, geen kasten die aan allerlei veiligheidseisen moeten voldoen. Kortom, het gebruik van Veidec producten maakt je werk ook nog eens een stuk eenvoudiger. En dat allemaal zonder concessies te doen aan de kwaliteit en werking.

Veidec super foam 89

De super foam 89 van Veidec is een unieke schuimreiniger. Het schuim reinigt snel en efficiënt glas en andere harde oppervlakken van vet, vuil, roet, teer, insecten en andere vervuiling zonder resten of sporen achter te laten. Gebruik de super foam in combinatie met een microvezel doek. Verkrijgbaar in 500 ml of 750 ml.

Duo Clean van Veidec

De Duo Clean van Veidec bewijst dat een krachtige industriële reiniger niet persé chemisch gevaarlijk hoeft te zijn. Een natuurlijke reiniger op waterbasis en met fruitoliën als oppervlakte actieve stoffen. Duo Clean is een perfecte vervanging voor traditionele oplosmiddelen en op petroleum gebaseerde schoonmaakmiddelen. De reiniger bevat geen Vluchtige Organische Stoffen (VOS) en is NSF geclassificeerd. Gebruik met borstel voor grote hoeveelheden olie en vet. Veilig te gebruiken op de meeste oppervlakten zoals staal, RVS, aluminium etc. Reinigt uiterst efficiënt oppervlakken van vet en olie, pasta's, grafiet, rubber, bitumen, was, eiwitten etc. Ook veilig te gebruiken in de voedingsmiddelen industrie! De reinigende werking neemt nog eens sterk toe op een verwarmd product van 30-35°C. Boven de 45-50°C verliest de reiniger zijn werking. De Duo Cleaner kan verdund gebruikt worden in een verhouding van 1:50 waardoor het zuinig in gebruik is.

Bekijk de video om de krachtige werking te zien.

Inox Cleaner van Veidec

Behandeling voor roestvrij materiaal. Reinigt en beschermt zeer effectief roestvaste materialen, chroom, aluminium en andere lichte metalen.
Verwijdert eenvoudig vingerafdrukken en andere vette plekken. INOX CLEANER biedt een uitstekende bescherming. Het vereenvoudigt het schoonmaken en het behouden van oppervlakken.
Uitstekend geschikt voor de behandeling van entree- en liftdeuren, koelkasten, diepvriezers, fornuizen, ventilatoren en andere glimmende oppervlakken.
Reinigt snel en eenvoudig, zonder krassen of beschadiging aan het oppervlak. Geeft een droog en een compleet streepvrij oppervlak.

Veidec Smeringsmiddelen

Smeringsmiddelen gebruik je om slijtage tegen te gaan. Oneffenheden in het oppervlak worden opgevuld om zo wrijving te verminderen. Belangrijk hierbij is dat het smeermiddel op zijn plek blijft en niet weggeslingerd wordt door bijvoorbeeld rotatie of draaiende onderdelen. Maar ook de viscositeit is belangrijk, dun zodat het makkelijk in kleine ruimtes komt of juist dikker zodat het beter op zijn plek blijft. Is vocht, zuur, zout of hoge druk een issue? Mag het siliconen bevatten? Allemaal factoren om rekening mee te houden. Voor elke applicatie is er wel een veilig product beschikbaar.

LET OP: VEIDEC ZWEDEN VERBIEDT HUN DEALERS OM PRIJZEN OPENBAAR OP DE WEBSHOP TE PLAATSEN. DIT MOET ACHTER EEN LOGIN.

WILT U ZONDER ACCOUNT VEIDEC BESTELLEN, DAN KUNT U DE OFFERTE-KNOP GEBRUIKEN EN VIA EEN PROFORMA FACTUUR MET VOORUIT-BETALING BESTELLEN.

GEREGISTREERDE KLANTEN KUNNEN WEL GEWOON VIA DE WEBSHOP BESTELLEN.

Bekijk alle Veidec producten

Bekijk de documentatie

Bekijk de documentatie

No items found.
No items found.