Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de beste finish.

Menzerna polijstpasta voor een glanzend resultaat

Polijstpasta's van Menzerna, perfectie in polijsten

Het Duitse Menzerna stelt sinds 1888 de norm voor de ontwikkeling en productie van professionele polijstpasta's voor industrie en handel. Menzerna is 's werelds grootste producent van vaste polijstmiddelen. Klanten van Menzerna zijn professionals met de hoogste eisen voor gepolijste oppervlakken. Uitgebreide kennis en een goed begrip van de wensen van de klant hebben van Menzerna een specialist en technologieleider gemaakt voor industriële polijstmiddelen.

De passie voor perfectie is verwerkt in elk Menzerna-product en garandeert ultieme kwaliteit en economische efficiëntie in uw polijstproces.

Alle industriële toepassingsgebieden voor polijsten zijn mogelijk met de meer dan 200 innovatieve Menzerna producten.

Ze bieden een prachtig assortiment voor oppervlaktebehandeling in de industrie. Het assortiment omvat vaste polijstpasta's voor alle polijstfasen en is te gebruiken op alle gangbare materialen. Aluminium, roestvrij staal, messing of gecoate houten oppervlakken - met Menzerna kan haalt u elke kwaliteitsnormen voor elk oppervlak. Menzerna vaste polijstpasta's zijn geschikt voor handmatige werkstations en volledig geautomatiseerde polijstsystemen.

Ons assortiment vaste polijstmiddelen voor elk oppervlak en elke polijstfase

Naast leverancier van de afzonderlijke productbranche is Menzerna een procespartner voor industriële ondernemingen. De polijstexpert levert technische diensten om zijn klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van hun polijstprocessen.

Verschillende aspecten moeten worden overwogen voor een goede polijstpasta. Korte polijsttijden, laag verbruik, constante kwaliteit en natuurlijk een perfect polijstresultaat zijn de belangrijkste overwegingen. Maar gemakkelijke dosering en een lange levensduur zijn ook belangrijk. Onze solide pasta's voldoen aan alle vereisten voor handmatig polijsten en volledig geautomatiseerde polijstsystemen van industriële ondernemingen. Onze polijstpasta's zijn de beste keuze voor hoogwaardige werkstukken met een breed scala aan geometrieën. De formuleringen zijn perfect afgestemd op het basisoppervlak. Als de grootste fabrikant ter wereld hebben we de vereiste specifieke knowhow. Ons assortiment omvat producten voor alle materialen en polijststadia. Dankzij onze expertise in procestechnologie zijn we in staat om met name homogene polijstpasta's met een laag vetgehalte te produceren. Een duidelijke kleurcode op de verpakking zorgt voor maximale gebruiksvriendelijkheid en procesveiligheid

A perfect composition: Menzerna solid polishing compounds

Verschillende aspecten zijn van belng bij de keuze van een goede polijstpasta.

  • Korte polijsttijden
  • laag verbruik
  • constante kwaliteit
  • een perfect polijstresultaat
  • Gemakkelijke dosering
  • Lange levensduur

De vaste polijstpasta's van Menzerna voldoen aan alle vereisten voor handmatig polijsten en volledig geautomatiseerde polijstsystemen van industriële ondernemingen. Onze polijstpasta's zijn de beste keuze voor hoogwaardige werkstukken met een breed scala aan geometrieën. De samenstelling van de pasta's zijn perfect afgestemd op het basisoppervlak. Als de grootste fabrikant ter wereld heeft de vereiste specifieke knowhow. Ons assortiment omvat producten voor alle materialen en polijststadia. Dankzij onze expertise in procestechnologie zijn we in staat om met name homogene polijstpasta's met een laag vetgehalte te produceren. Een duidelijke kleurcode op de verpakking zorgt voor maximale gebruiksvriendelijkheid en procesveiligheid.

Ontwikkeld voor ultieme prestaties: massieve polijstverbindingen voor aluminium, roestvrij staal, en andere oppervlakken.

Niet alle polijstmiddelen zijn gelijk. Vaste polijstmiddelen moeten aan verschillende eisen voldoen, afhankelijk van het materiaal. Op harde aluminiumlegeringen moet bijvoorbeeld een polijstpasta met een hoger vetgehalte worden gebruikt. Het polijstmiddel mag geen polijstsporen achterlaten bij het polijsten van de gepolijste onderdelen. De meest effectieve mogelijke warmteafvoer op gecoate oppervlakken moet worden gegarandeerd. Het doel is hier slijtage aan het oppervlak of golven te vermijden. Onze solide polijstmiddelen zijn speciaal ontworpen voor delicate oppervlakken. Met Menzerna vaste polijstpasta's krijgt u onberispelijke resultaten, zelfs op de moeilijkste werkstukgeometrieën met korte polijsttijden. Voor het polijsten van decoratieve aluminium onderdelen, bestek, accessoires, meubels, muziekinstrumenten en sieraden: met Menzerna solid compounds kunt u niet fout gaan.

Menzerna geeft premium merken hun glans.


Bekijk onze voorraad

Naar de webshop

Ga direct naar ons assortiment

Bekijk onze voorraad

Naar de webshop

Ga direct naar ons assortiment

Bekijk onze voorraad

Bekijk de documentatie

Bekijk de documentatie

Menzerna flyer Aluminium
Menzerna flyer Brons
Menzerna flyer Stainless Steel
Menzerna Product Overview Aluminium
Menzerna Product Overview Brass
Menzerna Product Overview Stainless Steel
No items found.