Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de beste finish.

Klingspor schuurbanden

Klingspor schuurbanden voor een bandschuurmachine in elk afmeting koopt u bij Metaaltechniek.

Klingspor schuurbanden worden in diverse markten ingezet vanwege de industriële kwaliteit. Als langband schuurband kom je Klingspor vaak tegen op de langbandschuurmachine. Schuurbanden van Klingspor die beginnen met de aanduiding PS zijn voorzien van een papieren rug. Dit zijn relatief goedkope banden. Als je snel last hebt van spoorvorming op je band, dan is een papieren schuurband een goede keuze. De band wordt sneller weggegooid en dat is met een goedkopere band nou eenmaal minder kostbaar.

Klingspor schuurbanden met een papieren rug zie je vaak op een langbandmachine.

De meest verkochte kwaliteit schuurbanden van Klingspor is de CS310. Dit is een universele schuurband met een aluminium oxide korrel voor de bewerking van rondingen en contouren met de powerfile machine in alle gebieden van de metaalbewerking. Geschikt voor de bewerking van RVS, non-ferro materialen en staal.

De CS310 schuurband is er als breedband, schuurhuls, powerfile schuurbandje, backstand-machine en leverbaar in alle afmetingen. De linnen onderlaag maakt deze schuurband tot een echte all round sterke schuurband.

No items found.

Koop uw Klingspor schuurbanden hier

Klingspor schuurband