Inschrijven nieuwsbrief

Weer wat wijzer geworden? Abonneer je op onze nieuwsbrief dan krijg je met enige regelmaat nog veel meer tips in je mailbox!

Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

Welkom op de Metavak!

Ook dit najaar zijn we weer te vinden op twee beurzen. Speciaal voor de noordelijke helft van Nederland staan we van 17, 18 en 19 september op de TIV in Hardenberg. De Metavak wordt voor midden en zuid Nederland gehouden in Gorinchem op 8, 9 en 10 oktober.

De eerstvolgende beurs waar Metaaltechniek te vinden is, is de METAVAK in Evenementenhal van Gorinchem op 8, 9 en 10 oktober, ook tussen 13.00 en 21.00 uur. Standnummer B112

Centraal staan altijd de nieuwste producten uit ons programma. Voordat een product wordt opgenomen in ons assortiment, wordt het uitgebreid beoordeeld op toepasbaarheid en toegevoegde waarde. Brengt het onze klant écht iets extra's? En voor welke klant(groep) is dit dan speciaal geschikt? We testen in huis, vervolgens bij klanten en als dat allemaal succesvol is, rollen we het product breed uit.

Op de TIV en Metavak ziet u dan ook alleen producten die uw productieproces naar een hoger plan brengen. Door snelheid van werken of door bijvoorbeeld een geweldige finish.

Uiteraard kunt u ook kennismaken met onze belangrijkste troef: dat zijn onze mensen in de buitendienst. Zij helpen u met al hun ervaring en kennis echt verder.

De focus op beide beurzen ligt bij:

  • de ontbraammachines van Q-Fin. Geen vergelijkbare machine is zo snel als de ontbraammachines van Q-Fin. Ook leveren wij ontbraamborstels voor alle andere bekende merken afbraammachines, zoals Timesavers, Lismack en vele anderen. Neem gerust een testproductje mee, er is een Q-fin machine beschikbaar voor demo's.
  • De nieuwste lamel van 3M, de 769F. Deze schijf levert echt verbluffende prestaties en is zeer vriendelijk geprijsd. Kom langs voor een test!
  • Nieuw is ook de doorslijpschijf van Lukas, speciaal voor aluminium.
  • Ervaar de angename luchtstroom in de nieuwe laskap van 3M,
  • Verder: nieuwe waterdichte winterhandschoenen, haakse slijpers, Metabo machines...
  • En als je op zoek bent naar een leuke afwisselende baan, in de buitendienst of de binnendienst? Loop dan even langs onze stand! Bekijk onze vacatures hier

Meld u gratis aan!

U kunt zich nu gratis aanmelden voor de Metavak met code 71917582! Welkom op onze stand nummer B112!

Registreer

Meld u gratis aan!

U kunt zich nu gratis aanmelden voor de Metavak met code 71917582! Welkom op onze stand nummer B112!

Registreer

Wij hopen dat u in de gelegenheid bent om de Metavak te bezoeken. Vooraf registreren is noodzakelijk. Aanmelden is gratis en kan eenvoudig via de button hierboven.

Bedankt voor uw interesse.
De download is hieronder beschikbaar.
Download de PDF
Bedankt voor uw aanvraag.
We sturen uw sample zo snel mogelijk toe.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement