Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de beste finish.

Webinar "Met de juiste Grinding Power samen op weg naar de perfecte finish!"

Webinar "Met de juiste Grinding Power samen op weg naar de perfecte finish!"

De kracht van samenwerking! Iedere betrokkene met zijn eigen kennis en ervaring. Samen op weg naar de perfecte finish, met Q-Fin. Bekijk ons webinar.


Met de ontbraammachines van Q-Fin kunt u alle metalen bewerken. Aluminium, staal, RVS en andere.

Van het verwijderen van slakken en bramen tot het aanbrengen van een richtingloze finish of slijpen op ruwheid.

In ons webinar op 2 juni richten we ons op de bewerking van staal. We zien de kwaliteitseisen in de branche steeds meer toenemen. Sowieso moeten stalen delen handvriendelijk geleverd worden, zonder scherpe randen. Maar steeds vaker horen we ook de eis van een radius van 2mm voor een goede hechting van de coating.

Wat zijn de voordelen om dat met een automatische ontbraammachine te doen, wanneer kies je voor een handbewerking? En wat is de Return on Investment van een machine. Op deze en andere vragen krijgt u een antwoord op 2 juni.

Natuurlijk gaan we ook dieper in op de gebruikte schuur- en slijpmiddelen op uw ontbraammachine.

Want de keuze die u hierin maakt is bepalend voor het eindresultaat. Van schuurband, komborstel of rondborstel, voor elk slijpunit moet er een bewuste keuze worden gemaakt. Een CubitronII schuurband heeft het hoogste verspanende vermogen. Een harde komborstel zorgt voor meer afronding, terwijl een zachte borstel goed contouren volgt en ook de kantjes van gaten in stalen platen breekt. Ook de rondborstel is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten afhankelijk van de gewenste afronding of finish.

Het ziet er soms zo simpel uit: één druk op de knop en gaan met die machine. Toch vallen de resultaten soms tegen, slijten de borstels te hard of vatten ze zelfs vlam. We benoemen voorkomende problemen uit de praktijk en natuurlijk gaan we in op de oorzaken en hoe te voorkomen.

Wat het webinar extra boeiend maakt om naar te kijken is de dynamiek tussen Patrick, Fokke en Dirk. Je merkt dat ze elkaar perfect aanvullen en aanvoelen. Dat ontstaat alleen als je elkaar goed kent, vertrouwt en weet dat je samen verder komt. En voor de kijker maakt dit samenspel dat het heel aangenaam is om naar te kijken.

Aanmelden webinar

Meld je nu gratis aan voor ons dynamische webinar.

Aanmelden

Aanmelden webinar

Meld je nu gratis aan voor ons dynamische webinar.

Aanmelden

Bedankt voor uw interesse.
De download is hieronder beschikbaar.
Download de PDF
Bedankt voor uw aanvraag.
We sturen uw sample zo snel mogelijk toe.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bekijk de documentatie

No items found.