Psst... lees meer door te scrollen
Terug naar de website

Inhoud


Slakken verwijderen, snel een radius van 2mm aanbrengen op S235 of S355 staal, scherpe buitenranden én de boutgaten in voetplaten in één doorgang afwerken, de mogelijkheden zijn legio. Met de Q-fin ontbraammachines kan zowel staal, RVS als aluminium bewerkt worden. In dit webinar richten we ons op de bewerking van staal.

Verspanend vermogen en duurzaamheid van de schuurbanden en borstels zijn van doorslaggevend belang voor het succesvol aanbrengen van een radius op plaatmateriaal.

In ons webinar gaan we in op het unieke van de Q-fin machines en op de invloed van de kwaliteit van de banden en borstels die op de machine gezet worden. Wat is er verkrijgbaar en hoe maakt u de juiste keuze voor uw applicatie. Wilt u ontbramen of is een radius juist belangrijk. Voor een radius van 0,5mm gebruikt u andere schuurmaterialen en instellingen dan voor een radius van 2mm, maar het is allemaal mogelijk en we zullen een aantal applicaties ook live in ons webinar laten zien.

De hoeveelheid afgenomen materiaal en de snelheid waarmee dat gebeurt, bepalen voor een groot deel hoe snel de machine geld gaat verdienen voor het bedrijf. Q-Fin levert hierin de beste prestaties van alle ontbraammachines in de markt. Dat komt mede omdat de borstels tegen elkaar indraaien. Hierdoor ontstaat een mooie afronding. De kwaliteit van de schuurmaterialen bepaalt uiteindelijk het eindresultaat.

Tot slot gaan we in op problemen die we in de praktijk tegenkomen, zoals het bewerken van een vette plaat, spoorvorming op plaatdelen door de schuurband, vonkvorming of te snelle slijtage van de borstels.

Kortom, meer dan de moeite waard om mee te kijken. Want misschien overweegt u de aanschaf van een ontbraammachine. Dan krijgt u tips om mee te nemen in uw overweging. Of u heeft al een machine staan, maar kan er veel meer mee dan u nu denkt. Een kleine investering in uw tijd, kan tot grootse resultaten leiden.

Meld je aan!Meld je aan!
Terug naar de website
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement