Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de beste finish.

Klantendag: Robotisering van uw slijpproces

Klantendag: Robotisering van uw slijpproces

Kan ik mijn producten met een robot slijpen of kies ik voor schuren met een cobot? Blijf op de hoogte van onze plannen voor een klantendag in april 2024!

Een robot als oplossing voor mijn personeelstekort?

Kan een robot mijn personeelstekort oplossen? Wat kost dat dan? Hoe groot moeten mijn series zijn om de aanschaf rendabel te laten zijn? Welke kennis moet ik in huis halen en wat betekent dit voor mijn totale productieproces? Waar haal ik de mensen vandaan die een nieuwe applicatie kunnen programmeren?

De hoeveelheid vragen en de het feit dat elke omgeving en elk proces uniek is, maakt een pasklaar antwoord onmogelijk. Daarom organiseren we samen met 3M, een klantendag, waarop we een begin maken met het zoeken naar antwoorden.

SLH (robotintegratie) en TFT (cobot) zijn aanwezig om er een gezamenlijke dag van te maken waarop de beide opties, cobot en robot, naast elkaar staan. Zo kunnen we eenvoudig de mogelijkheden en onmogelijkheden van beide systemen vergelijken. 3M zal verder ingaan op de vraag welke invloed automatiseren heeft op de keuze van uw schuur- en slijpmateriaal. Deze dag zal u een flink eind op weg helpen om de richting te vinden die voor u interessant is.

Deze drie partijen weten samen de vragen te stellen, waarvan u zich misschien niet eens heeft gerealiseerd dat dit impact-volle vragen zijn.

Ik wil me aanmelden!

Ik ben er graag bij op 17 of 18 april in Neuss!

klik hier

Ik wil me aanmelden!

Ik ben er graag bij op 17 of 18 april in Neuss!

klik hier

Is mijn product geschikt voor een robotbewerking?

Om antwoord op die vraag te krijgen kunt u eigen producten meenemen om voor te leggen aan SHL en TFT. Beide experts zullen hun visie hierop graag met u delen en inzicht geven in de noodzakelijke randvoorwaarden.

Voorafgaand aan het event zal onze sales engineer contact met u opnemen om uw verwachtingen en vragen te inventariseren. Dan kunt u ook uw applicaties bespreken en een proefproduct meegeven. Uit alle input zullen we één of twee casus aan 3M ter voorbereiding aanleveren. Deze zullen op de de klantendag worden uitgewerkt en gedemonstreerd.

Het programma ziet er in de basis als volgt uit:

  • 9.30-10.00 Ontvangst bij het CAT center van 3M in Neuss.
  • Tussen 10.00 en 17.00 drie workshop-rondes met resp. SLH, TFT en 3M
  • 3M innovation tour
  • Gedurende de dag wordt u uiteraard voorzien van koffie, thee en lunch.
  • 17.00 uur afronden
  • 17.30 uur sluiten we dag af met een gezamenlijk diner op de 3M locatie zodat u achter de files aan voldaan naar huis kunt.

Ik wil me aanmelden voor de klantendag op 17 of 18 april!

Bedankt voor uw interesse.
De download is hieronder beschikbaar.
Download de PDF
Bedankt voor uw aanvraag.
We sturen uw sample zo snel mogelijk toe.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bekijk de documentatie

No items found.