Psst... lees meer door te scrollen
Terug naar de website

Inhoud

Een robot als oplossing voor mijn personeelstekort?

Kan een robot mijn personeelstekort oplossen? Wat kost dat dan? Hoe groot moeten mijn series zijn om de aanschaf rendabel te laten zijn? Welke kennis moet ik in huis halen en wat betekent dit voor mijn totale productieproces? Waar haal ik de mensen vandaan die een nieuwe applicatie kunnen programmeren?

De hoeveelheid vragen en de het feit dat elke omgeving en elk proces uniek is, maakt een pasklaar antwoord onmogelijk. Daarom organiseren we samen met 3M, een klantendag, waarop we een begin maken met het zoeken naar antwoorden.

SHL (robotintegratie) en TFT (cobot) zijn aanwezig om er een gezamenlijke dag van te maken waarop de beide opties, cobot en robot, naast elkaar staan. Zo kunnen we eenvoudig de mogelijkheden en onmogelijkheden van beide systemen vergelijken. 3M zal verder ingaan op de vraag welke invloed automatiseren heeft op de keuze van uw schuur- en slijpmateriaal. Deze dag zal u een flink eind op weg helpen om de richting te vinden die voor u interessant is.

Deze drie partijen weten samen de vragen te stellen, waarvan u zich misschien niet eens heeft gerealiseerd dat dit impact-volle vragen zijn.

Lees meer op de informatie-pagina.

Is mijn product geschikt voor een robotbewerking?

Om antwoord op die vraag te krijgen kunt u eigen producten meenemen om voor te leggen aan 3M, SHL en TFT. De experts zullen hun visie hierop graag met u delen en inzicht geven in de noodzakelijke randvoorwaarden.

Voorafgaand aan het event zal onze sales engineer contact met u opnemen om uw verwachtingen en vragen te inventariseren. Dan kunt u ook uw applicaties bespreken en een proefproduct meegeven. Uit alle input zullen we één of twee casus aan 3M ter voorbereiding aanleveren. Deze zullen op de de klantendag worden uitgewerkt en gedemonstreerd.

Het programma ziet er in de basis als volgt uit:

  • Woensdag 17 of donderdag 18 april: wilt u in het opmerkingenveld van het aanmeldformulier uw voorkeur aangeven? Speciaal voor onze Duitse klanten wordt er op 18 april voornamelijk Duits gesproken, vertalers zijn beschikbaar.
  • 9.30-10.00 Ontvangst bij het CAT center van 3M in Neuss.
  • Tussen 10.00 en 17.00 drie workshop-rondes met resp. SHL (Engelstalig), TFT en 3M
  • 3M innovation tour
  • 17.00 uur afsluiting
  • 17.30 uur sluiten we dag af met een gezamenlijk diner op de 3M locatie zodat u achter de files aan voldaan naar huis kunt.
  • Gedurende de dag wordt u uiteraard voorzien van koffie, thee en lunch.
Slijpen met een cobot

Ik meld me aan!Ik meld me aan!
Terug naar de website
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement