Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de beste finish.

Onze kennisbank

RVS

RVS plaat bewerken en de unieke eigenschappen behouden

Hoe je RVS op een goede manier bewerkt en bewaard om de unieke eigenschappen te behouden, daarover lees je hier meer.

Lees meer
RVS

Scotch Brite voor slijpen en finishen van metaal

Scotch Brite is het merk van 3M dat wereldwijd bekend is, al is het maar door het gele sponsje met het groene schuurgedeelte dat in elke keuken te vinden is. Een perfect voorbeeld van een handapplicatie. Maar Scotch Brite heeft ook een heel gamma producten voor de (zware) industrie en kent vele verschijningsvormen. Scotch Brite is ontwikkeld om een perfect eindresultaat te bereiken en tegelijk kosten te besparen door efficiency.

Lees meer
RVS

Afwerken van RVS met Scotch Brite

Wil je lasverkleuringen verwijderen maar niet het omliggende materiaal aantasten of vervormen? Ontdek de vele mogelijkheden van het veelzijdige Scotch Brite assortiment van 3M!

Lees meer
RVS

RVS-Polijsten, een stappenplan naar spiegelglans

RVS polijsten is een arbeidsintensief proces. Loonkosten zijn erg bepalend voor de kostprijs. Efficiency in het hele proces is dus heel belangrijk!

Lees meer
RVS

Besparen op loonkosten in RVS Industrie

De grootste uitdaging die elk bedrijf heeft is de (loon)kosten in de hand te houden en een positief bedrijfsresultaat te behalen. Door 50 jaar ervaring op de werkvloer bij verschillende metaalverwerkende bedrijven en samenwerking met sterke A-merken, is Metaaltechniek in staat hieraan een positieve bijdrage te geven.

Lees meer