Inschrijven nieuwsbrief

Weer wat wijzer geworden? Abonneer je op onze nieuwsbrief dan krijg je met enige regelmaat nog veel meer tips in je mailbox!

Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

Besparen op loonkosten in RVS Industrie

De grootste uitdaging die elk bedrijf heeft is de (loon)kosten in de hand te houden en een positief bedrijfsresultaat te behalen. Door 50 jaar ervaring op de werkvloer bij verschillende metaalverwerkende bedrijven en samenwerking met sterke A-merken, is Metaaltechniek in staat hieraan een positieve bijdrage te geven.

Hoewel de eindproducten van diverse klanten van elkaar verschillen zien we vooral heel veel overeenkomsten in de vragen waar bedrijven prioriteit aan geven om toch steeds weer die doelstelling van kostenvermindering te behalen. De uiteindelijke vraag is dan:

"Hoe blijf ik concurrerend ten opzichte van mijn concullega's in de markt?"

Het antwoord op deze vraag begint met goed opgeleide en gemotiveerde werknemers. Daar hebben we meteen de eerste uitdaging te pakken. Want deze vakmensen worden schaarser terwijl de vraag naar hen juist toeneemt.

"Hoe vind en bind ik goede vakmensen?"

Jezelf onderscheiden als een goede en betrokken werkgever is tegenwoordig minstens zo belangrijk als de kwaliteit van de producten die je maakt. Investeren in je mensen betaalt zich altijd uit. Je creëert daarmee loyale mensen met hart voor de zaak en hart voor elkaar. Geef ze de mogelijkheid zich te ontwikkelen in het vak waar ze blij van worden door bijvoorbeeld trainingen. Laat ze hun verkregen kennis delen met collega's en maak ze enthousiast. Investeer in hun veiligheid. Daarmee voelt iemand zich waardevol en gezien. Kortom, oog voor de ontwikkeling van de persoon en voor zijn welzijn en welbevinden, daarin maak je het verschil.

"Ook innoveren maakt je tot een aantrekkelijk bedrijf om voor te werken"

Metaaltechniek draait graag mee in pilots waar het draait om automatiseren. En dan denken we aan automatiseren van het inkoopproces door OCI-koppelingen, Scan-to-order waarbij je met de scanner de producten scant die je wilt bestellen. Met één druk op de knop wordt de bestelling geïmporteerd in onze webshop. Geen ruimte meer voor fouten!

Maar nog wel interessanter is de pilot die loopt met een robot die schuurbewerkingen uitvoert. Zo neemt de robot vieze klussen over van personeel, die zo meer tijd krijgen om te doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn!

Download brochure

Duis porta, velit vitae congue aliquam, sapien nisl ultrices justo, nec cursus ante elit in tortor.

Lees meer

Download brochure

Duis porta, velit vitae congue aliquam, sapien nisl ultrices justo, nec cursus ante elit in tortor.

Lees meer

Download hier ons magazine voor de RVS industrie

Bedankt voor uw interesse.
De download is hieronder beschikbaar.
Download de PDF
Bedankt voor uw aanvraag.
We sturen uw sample zo snel mogelijk toe.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement