Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de beste finish.

Onze kennisbank

Opleiden & ontwikkelen

Bandschuurmachine van Dynabrade

De Dynabrade bandschuurmachine is een standaard in de markt. Als je gaat voor kwaliteit, dan is de Dynabrade bandschuurmachine een goede keuze.

Lees meer
Opleiden & ontwikkelen

4InnovatorsDays 2021

4InnovatorsDays is terug! Vier vooraanstaande bedrijven organiseren samen een evenement vol innovaties. Welkom bij Valk Welding!

Lees meer
Opleiden & ontwikkelen

3M VHB™ tape maakt een sterke verbinding

3M VHB tape is speciaal ontwikkeld om snel en bijna onzichtbaar een verbinding tussen twee oppervlakken tot stand te brengen.

Lees meer
Opleiden & ontwikkelen

Webinar "Met de juiste Grinding Power samen op weg naar de perfecte finish!"

De kracht van samenwerking! Iedere betrokkene met zijn eigen kennis en ervaring. Samen op weg naar de perfecte finish, met Q-Fin. Bekijk ons webinar.

Lees meer
Opleiden & ontwikkelen

3M Scotch Brite Clean & Strip

Een goede optie voor het verwijderen van walshuid, is de Clean & Strip XT Pro schijf van 3M. In verschillende varianten ook te gebruiken voor het verwijderen van roest, verf en andere verontreinigingen.

Lees meer
Opleiden & ontwikkelen

3M Bristle Discs

3M Bristle schijven en borstels behoren tot de Scotch Brite groep. Bristle producten kenmerken zich door gegoten kunststof draden die extreem flexibel zijn en daarom ideaal voor het bewerken van complexe vormen. Door de Cubitron korrel, in thermoplastisch ingespoten hars is Bristle ook een agressief product als het gaat om verwijderen van lasverkleuringen en licht ontbraamwerk.

Lees meer