Psst... lees meer door te scrollen
Terug naar de website

Inhoud

Slijpen met een robot of een cobot

Kan een robot mijn personeelstekort oplossen? Wat kost dat dan? Hoe groot moeten mijn series zijn om de aanschaf rendabel te laten zijn? Welke kennis moet ik in huis halen en wat betekent dit voor mijn totale productieproces? En waar haal ik de mensen vandaan die een nieuwe applicatie kunnen programmeren?

De hoeveelheid vragen en de het feit dat elke omgeving en elk proces uniek is, maakt een pasklaar antwoord onmogelijk. Daarom organiseren we samen met 3M, een klantendag, waarop we een begin maken met het zoeken naar antwoorden.

We zijn nog in overleg met SLH (robotintegratie) en TFT (cobot) om er een gezamenlijke dag van te maken waarop de beide opties, cobot en robot, naast elkaar staan. Zo kunnen we eenvoudig de mogelijkheden en onmogelijkheden van beide systemen vergelijken. Deze dag zal u een flink eind op weg helpen om de richting te vinden die voor u interessant is.

Bekijk de brochure

Deze brochure geeft een indruk van de mogelijkheden en hoe een automatiseringstraject er uit kan zien. Welke partijen en welke kennis wilt u binnenboord halen? Maak gebruik van de kennis en ervaring van meerdere partijen. Zij kunnen de vragen stellen waarvan u niet wist dat u daarop het antwoord wilde weten.

Het belooft een leerzame dag te worden waarin ook uw specifieke vragen gesteld kunnen worden. Of er een persoonlijk vervolg op deze automatiserings-dag komt, dat bepaalt u helemaal zelf. Een uitkomst van de dag kan ook zijn, dat u voor nu geen investering gaat doen. Dan nog is het goed te weten dat dit een onderbouwde beslissing is.

Interesse om deze dag bij te wonen? Vul dan het formulier in. Zodra de details bekend zijn, ontvangt u die in uw mailbox, samen met de mogelijkheid u aan te melden. Vooralsnog mikken we op een datum eind maart 2023.

LET OP: het formulier is dus geen aanmelding voor de dag zelf, u wordt alleen op de hoogte gehouden van de details over deze dag.

Vul het formulier in en blijf op de hoogte!Vul het formulier in en blijf op de hoogte!
Terug naar de website
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement