Psst... lees meer door te scrollen
Terug naar de website

Inhoud

De Metavak wordt dit jaar gehouden van 4-6 oktober op de vertrouwde plek: De evenemtenhal in Gorinchem.

Ben je werkzaam in de metaalindustrie dan mag je dit evenement niet missen. Trek er een dagdeel voor uit en je bent weer helemaal op de hoogte van alles wat er speelt in de markt. Wat zijn jouw uitdagingen voor de korte en (middel)lange termijn? De beurs is een prachtige aanleiding om daar eens over na te denken. Want met de uitkomst van jou analyse, ga je naar de beurs en zoek je concreet naar partijen en oplossingen. Laat je verrassen door ideeën waarvan je niet wist dat het bestond.

De demo's op de stand van Metaaltechniek zijn uniek, maken je nieuwsgierig. Dit kon voor jou wel eens de oplossing zijn!

Wat kun je bij Metaaltechniek verwachten?

  • Veidec, biologische en groene reinigingsmiddelen. Mensen van Veidec staan op onze stand de hele dag demo's te geven. Verbluffend, kom het met eigen ogen zien en ervaren. Vooral die handzeep.... moet je echt proberen! En wat denk je van een ontvetter op waterbasis. Onmogelijk??
Biologische reiningsmiddelen van Veidec, demo op de stand!
  • Beveltools, met Beveltools Inox-lijn hebben we echt unieke machines voor de RVS verwerkers. Het principe ken je misschien al wel, maar de vernieuwde machine en frees werken zo snel, rustig en met een lange levensduur. Dit gaat je veel geld besparen.
Beveltools voor snel afschuinen, afkanten of radius aanbrengen voor staal en RVS
  • Met de vernieuwde Scotch Brite schijven van 3M, Precision Surface Conditioning-schijf, kun je in veel gevallen een stap uit je proces halen. Ook verkrijgbaar in Roloc uitvoering!
  • Verder kun je de Speedglas laskap proberen G5-01 met unieke luchtstroom die je zelf kunt regelen. En natuurlijk ontbreken onze eigen lijn producten niet, machines en schuurmaterialen.
  • Maar het belangrijkste is: elke dag staan we met een groep enthousiaste Metaaltechniekers, zij maken het verschil! Kom kennis maken, deel je productieproces en laten we kijken of we een mooie samenwerking starten!
Meld je gratis aan!Meld je gratis aan!
Terug naar de website
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement