Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Winter werkhandschoenen, warme handen voor veiliger werken

Winter werkhandschoenen, warme handen voor veiliger werken

Winter werkhandschoenen of thermo werkhandschoenen zijn een must voor iedereen die in koude omstandigheden werkt.

Warme werkhandschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen. Gevoerde werkhandschoenen dragen eraan bij dat u uw werkzaamheden ook in de winter goed kunt uitvoeren. Goede warme werkhandschoenen zorgen voor optimale grip en maximaal comfort. Voor werk in de buitenlucht kan het handig zijn om te kiezen voor waterdichte winterhandschoenen. Hieronder vindt u een aantal veelgevraagde uitvoeringen.

"Driver", de bekende chauffeurshandschoen.

De PSP 34-610 is gemaakt van eersteklas rundernerfleer en gevoerd met een zachte en extra dikke molton voering. Deze voering zorgt extra vochtopname en warmte en daardoor zeer geschikt voor koude omstandigheden. De gevoerde werkhandschoen is zeer geschikt voor middelzware werkzaamheden in de transport- en logistiekbranche maar wordt ook veel gebruikt in de industrie, (constructie)bouw en installatietechniek. De kleur van de bies geeft de maat. Verkrijgbaar in maat 8-11

Winter werkhandschoen driver model

Corium Winter werkhandschoen

De Corium Winter werkhandschoen geschikt voor het zware werk. Deze werkhandschoenen zien we in de bouw- en transportsector maar ook in koelhuizen en winterachtige omgevingen. Artikel MT37-615 is getest en gecertificeerd conform de Europese Verordening (EU) 2016/425 en de EN-normen EN420 / EN388:2016 en EN511 met resultaat 130. Hieronder vindt u de uitleg over de EN511 normering. De Corium winterhandschoen is gemaakt van rundersplitleer van minimaal 1,2 mm dik. De isolerende foamvoering en een gerubberiseerde kap van 7 cm maken deze handschoen koude- én hittebestendig.

Corium winterwerkhandschoen

Winter gevoerde foam werkhandschoen

De MT18-121 is een Winter Latex Foam gevoerde handschoen met 3/4 latex foam coating. Dit zorgt voor een betere pasvorm en minder hand-stress. Op de rug en vingers is de handschoen half gesloten wat zorgt voor een waterdichte laag tot aan de knokkels. Dat de handschoen niet geheel waterdicht zorgt voor meer ventilatie en daarmee voor verhoogd draagcomfort. De toepassingesgebieden zijn koel- en vrieshuizen, huisvuil ophaaldiensten, logistiek, bouw en assemblage. Deze warme werkhandschoen heeft de volgende normeringen:  Schuurweerstand = 2, Snijbestendigheid = 2, Scheurbestendigheid = 3, Perforatieweerstand = 1Cut ISO 13997 = XEN 511X1X

Latex foam winterhandschoen

Winter werkhandschoenen met dubbele latex coating

de MT18-188 serie is een 10G acryl gevoerde winterhandschoen bedekt met een dubbele latex coating. De eerste laag zorgt ervoor dat de handschoen waterdicht is, de tweede laag zorgt voor extra bescherming en grip in natte en droge omstandigheden.

Download onze brochure

x

x

Download onze brochure

x

x

Bedankt voor uw interesse.
De download is hieronder beschikbaar.
Download de PDF
Bedankt voor uw aanvraag.
We sturen uw sample zo snel mogelijk toe.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.