Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

Stofmaskers: gebruik en regelgeving

Stofmaskers geven alleen optimale bescherming bij juist gebruik. Lees hier over MAC waarden, regelgeving en testen zodat u weer helemaal op de hoogte bent. Bewustwording van wat een ieder persoonlijk kan doen op dit gebied is een plicht van de werkgever, maar uiteindelijk is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid.

Na bewustwording en een veilige werkomgeving, komt het juiste gebruik van PBM's aan bod. Want met een lekkend stofmasker lijk je wel beschermd maar ben je dat nog steeds niet. Hoe je lekkage kunt testen, regelgeving rondom het gebruik van stofmaskers en het juiste gebruik hiervan, dat lees je allemaal in ons Whitepaper. Dit document eindigt met een aantal links naar webpagina's die u nog meer informatie geven.

Whitepaper Stofmaskers

xx

xx

Whitepaper Stofmaskers

xx

xx

Het resultaat van de training werd al heel snel duidelijk, de omzet kelderde behoorlijk. Of we dat jammer vinden? Ergens wel natuurlijk, maar toch staan we pal achter onze beslissing de klant wijzer te maken. Wij zeggen altijd: Wat goed is voor de klant, is goed voor Metaaltechniek. De klant was uiteraard erg blij met ons en dat vertelt hij vast verder. Daarnaast zijn we het aan onszelf verplicht om onze kennis in te zetten voor de groei van onze klanten. Dat is ons bestaansrecht, daarmee blijven we toekomstbestendig.

Whitepaper stofmaskers

Bedankt voor uw interesse.
De download is hieronder beschikbaar.
Download de PDF
Bedankt voor uw aanvraag.
We sturen uw sample zo snel mogelijk toe.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement