Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

Stofmaskers: gebruik en regelgeving

Stofmaskers geven alleen optimale bescherming bij juist gebruik. Lees hier over MAC waarden, regelgeving en testen zodat u weer helemaal op de hoogte bent. Bewustwording van wat een ieder persoonlijk kan doen op dit gebied is een plicht van de werkgever, maar uiteindelijk is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid.

Na bewustwording en een veilige werkomgeving, komt het juiste gebruik van PBM's aan bod. Want met een lekkend stofmasker lijk je wel beschermd maar ben je dat nog steeds niet. Hoe je lekkage kunt testen, regelgeving rondom het gebruik van stofmaskers en het juiste gebruik hiervan, dat lees je allemaal in ons Whitepaper. Dit document eindigt met een aantal links naar webpagina's die u nog meer informatie geven.

Whitepaper Stofmaskers

xx

xx

Whitepaper Stofmaskers

xx

xx

De Scotch Brite Clean & Strip XT-Pro zijn verkrijgbaar met verschillende opspansystemen, zoals op een fiber-rug, een gewone schijf of met een Roloc snelspansysteem. De afmetingen variëren van 75 mm tot 178 mm. Voor elke toepassing en machine is er een variant beschikbaar.

Whitepaper stofmaskers

Bedankt voor je interesse.
De download is hieronder beschikbaar.
Download de PDF
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement