No items found.

Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

In één doorgang een Ra<0,8µ

De uitdaging: in één doorgang van walshuid naar een RA van <0,8Mu. Dat was het vraagstuk waar Geelen Counterflow ons voor stelde. Dat het is gelukt, spreekt niet vanzelf. Een goede afstemming van alle parameters is essentieel. Het is daarom noodzakelijk dat je kennis van zaken hebt en die kennis wil delen. Samen kom je verder. Lees er alles over in de volgende klantcase.

Bij Metaaltechniek denken we altijd vanuit de driehoek Metaaltechniek-klant-fabrikant. Ieder heeft zijn eigen expertise en het is onze stellige overtuiging dat het delen van die kennis alleen maar winnaars oplevert. Elke dag wordt dit uitgangspunt ook bewezen in de praktijk.

Delen van kennis levert alleen maar winnaars op!

Geelen Counterflow besloot door veranderende omstandigheden om slijpwerk in eigen huis uit te voeren waar dat eerder werd uitbesteed aan derden. Zij schakelden Q-Fin in omdat ze zochten naar een snelle automatische slijpoplossing. Die levert Q-Fin met de GrindingPOWER. Metaaltechniek werd bij het project betrokken om alle parameters en schuurmiddelen zo op elkaar af te stemmen dat de eis van een ruwheid lager dan 0,8 Mu gerealiseerd kon worden.

Hoe we dat hebben gedaan en de winst voor alle drie de partijen leest u in de klantcase die u hiernaast kunt downloaden.

Heeft u ook een ontbraam- of finishvraagstuk, vraag ons om mee te denken! Samen weten we echt meer dan alleen. Bel 033-455 87 88

Trizact producten

Trizact is leverbaar in schijven in banden. Bekijk ons assortiment.

Naar webshop

Trizact producten

Trizact is leverbaar in schijven in banden. Bekijk ons assortiment.

Naar webshop

Klantcase Geelen

Bedankt voor uw interesse.
De download is hieronder beschikbaar.
Download de PDF
Bedankt voor uw aanvraag.
We sturen uw sample zo snel mogelijk toe.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bestel je producten

Trizact assortiment
947A schuurbanden
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement