Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Extra maatregelen door PostNL bij het afleveren van goederen

Extra maatregelen door PostNL bij het afleveren van goederen

Hieronder plaatsen wij de tekst van PostNL inzake aanvullende maatregelen rond het afleveren van pakketten. Leest u deze tekst alstublieft goed door en wilt u zorg dragen voor communicatie naar de betreffende personen in uw organisatie? Vandaag, 17 maart, hebben we al pakketten retour ontvangen omdat de ontvanger geen ID kon tonen. Samen houden we Nederland leefbaar en werkbaar, laten we in ieders belang onze medewerking hieraan verlenen!

Beste klant,    

Nu het kabinet aanvullende maatregelen heeft aangekondigd tegen het  verspreiden van het coronavirus komen er meer vragen over de bezorging van  post en pakketten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of  pakketten. We bezorgen post en pakketten daarom tot op heden zoals je van ons  gewend bent. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, nemen we wel  extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten  en partners staan daarbij voorop. In dit bericht lees je meer over de  maatregelen.    

Bezorging van post en pakketten  

Vanaf maandag 16 maart tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We  vragen de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en  noteren deze in het handtekeningveld. Goed om je klanten hiervan op de hoogte  te brengen via je eigen website.  Graag het  verzoek om uw ID klaar te leggen/ bij de hand te hebben daar onze pakketten  met handtekening voor ontvangst worden verzonden.       

Sluiting  van je bedrijfslocatie  

Als je uit voorzorg je locatie sluit en van de haal- of brengservice  gebruikmaakt, laat het ons dan weten. Dan zoeken we samen naar een oplossing.  Wil je de haalservice annuleren? Dat kan eenvoudig via Mijn PostNL.    

Meer informatie  

Via postnl.nl/corona houden we je op de hoogte van de actuele situatie. Houd dus vooral onze website in de gaten. Heb je specifieke vragen? Neem dan  gerust contact op met je vaste contactpersoon of onze medewerkers van de  klantenservice. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur t/m 19.00 uur  bereikbaar via 088 – 868 68 68.    

Met vriendelijke groet,    

Het team van PostNL   

Natuurlijk kunt u bij vragen ook altijd contact met ons opnemen: 033-4558788

x

x

x

x

x

x

Bedankt voor uw interesse.
De download is hieronder beschikbaar.
Download de PDF
Bedankt voor uw aanvraag.
We sturen uw sample zo snel mogelijk toe.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.