Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

Webinar 26 februari

Inhoud webinar

Welkom op het webinar van Metaaltechniek over productieoptimalisatie door het juiste gebruik van Scotch Brite producten.

Samen meer dan 60 jaar ervaring

Dit webinar wordt gegeven door Fokke Bronsema en Dirk van de Pol Kok. Samen hebben zij al meer dan 60 jaar ervaring met schuren, slijpen, finishen en polijsten.

Martin Breemer is Application Development Engineer of Industrial Abrasives bij 3M. Dat betekent in gewoon Nederlands dat hij alles weet over de 3M schuur- en slijpproducten, de werking, productie en toepassingen. Hij is, op afstand, aanwezig bij ons webinar en zal graag achteraf al je vragen beantwoorden.

Stel je vragen vooraf, tijdens of na het webinar

Over vragen gesproken: wij zijn altijd wel van het praktische. Hoe meer het aansluit bij jouw dagelijkse praktijk, hoe beter. Dus bieden wij de gelegenheid om ook al vooraf je vragen te stellen. Stuur ze naar ivanwijk@metaaltechniek.nl. Wij beloven dat we tijdens het webinar op je vraag ingaan. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om tussentijds vragen te stellen.

Na afloop gaan we in Teams verder in kleine groepjes om jouw persoonlijke applicatievragen te beantwoorden.

Hiervoor is aanmelden noodzakelijk. Stuur een e-mail naar ivanwijk@metaaltechniek.nl. Per groepje is plaats voor maximaal 4-5 deelnemers, wees er dus snel bij en meld je aan. Maar ook als je niet deelneemt aan de Teams-sessie willen wij graag met je meedenken. Nodig ons uit voor een vrijblijvend adviserend bezoek. Dat kan door te bellen naar 033-4558788 of een terugbel-verzoek van de website achter te laten.

Bestel je producten

3M Scotch Brite Bristle assortiment
Clean&Strip applicaties
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement