Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de beste finish.

Radius of laskant frezen op RVS met handmachine van Beveltools

Het systeem van een rechte of haakse machine met beitelplaatjes voor het aanbrengen van een radius of laskant kennen we, ook het gebruik van een frees voor een deze toepassingen is niet onbekend. En toch is dit systeem van machine met frees voor RVS een complete verrassing. Hoe makkelijk en snel dit werkt, de levensduur van de frees, het zijn enorme verbeteringen.

Met de nieuwe lijn RVS machines en frezen van Beveltools maak je snel, schoon en consistent een schuine kant of radius op RVS.

Beveltools heeft een grote stap gemaakt in het door-ontwikkelen van zowel de machines als de frezen, speciaal voor de RVS industrie. Denk aan stabiliteit, minder trillingen, beter af te stellen en de coating op de frezen. Dit leidt tot onovertroffen prestaties. Uiteraard is het systeem ook beschikbaar voor staal, daar had Beveltools zich al bewezen. De RVS-machines herken je aan het groene logo, waar voor staal nog steeds blauw de kleur is.Bestel Beveltools machines en frezen in onze webshop. De complete RVS serie is leverbaar vanaf eind oktober 2022.

Bestel je producten