Psst... lees meer door te scrollen
Terug naar de website

Inhoud

Ken jij de diversiteit van Scotch Brite van 3M en wil je weten wat de producten voor jou kunnen betekenen? Op welke manier je ze in kunt zetten zodat ze het werk eenvoudiger maken, het aantal stappen in je productieproces verminderen of de finish verbeteren?

Schrijf je dan nu in voor ons interactieve webinar op 26 februari over reinigen, finishen en (licht) ontbramen met 3M Scotch Brite producten.

Of het nu gaat om lasverkleuringen verwijderen, metaal van walshuid, verf en roest te ontdoen of een binnenhoeklas netjes afwerken. Kies je juiste product en bereik razendsnel een prachtig resultaat.

Het webinar wordt gegeven door Fokke Bronsema. Hij heeft al bijna 25 jaar ervaring met schuren, slijpen, finishen en polijsten.

Martin Breemer is Application Development Engineer of Industrial Abrasives bij 3M. Dat betekent in gewoon Nederlands dat hij alles weet over de 3M schuur- en slijpproducten, de werking, productie en toepassingen. Hij is, op afstand, aanwezig bij ons webinar en zal graag al je vragen beantwoorden.

Over vragen gesproken: wij zijn altijd wel van het praktische. Hoe meer het aansluit bij jouw dagelijkse praktijk, hoe beter. Dus bieden wij de gelegenheid om ook al vooraf je vragen te stellen. Wij beloven dat we tijdens het webinar op je vraag ingaan. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om tussentijds vragen te stellen.

Wil je hier bij zijn, meld je snel kosteloos aan!

De volgende onderwerpen zullen in elk geval behandeld worden in ons webinar:

  • Lasverkleuringen verwijderen en licht ontbraamwerk met een Bristle Disc.
  • Verwijderen van walshuid met de Clean & Strip XT Pro schijf.
  • Een Tig-lasje verwijderen en afwerken in één stap.
  • Afwerken van een binnenhoeklas met een EXL-schijf.

Wil je alvast een filmpje zien over deze onderwerpen? Bekijk dan onze video:

We hopen dat je nieuwsgierig bent geworden naar meer! Meld je dan snel aan via de button hieronder.

Nog even de data op een rijtje:

26 februari - 13.00 - 13.45 uur.

Meld je aan!Meld je aan!
Terug naar de website
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement