Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de perfecte finish

Speedglas selectie-tool

De online Speedglas selectie tool helpt je om de juiste keuze te maken uit het brede assortiment laskappen van 3M. Met Slijpvizier, ademhalingssystemen of andere opties, kies voor jou toepassing de optimale Speedglas laskap.

Het assortiment laskappen van Speedglas is ongelofelijk groot: met of zonder adembescherming, verschillende soorten lasfilters, met of zonder hoofd-bescherming of slijpvizier. Op onze merkenpagina van Speedglas vindt u meer informatie over alle mogelijkheden.

Om de keuze voor u gemakkelijker te maken, heeft 3M een online tool ontwikkeld. U vult tien variabelen in die van toepassing zijn op uw laswerk en omstandigheden. Vervolgens rolt daar een advies uit, wat voor uw situatie de meest optimale laskap is.

Liever persoonlijk advies? Dan komen we graag bij u langs, bel 033-4558788.

Speedglas selectie-tool

De 3M selectie-gids helpt u bij de keuze voor een laskap

Klik hier

Speedglas selectie-tool

De 3M selectie-gids helpt u bij de keuze voor een laskap

Klik hier

Het resultaat van de training werd al heel snel duidelijk, de omzet kelderde behoorlijk. Of we dat jammer vinden? Ergens wel natuurlijk, maar toch staan we pal achter onze beslissing de klant wijzer te maken. Wij zeggen altijd: Wat goed is voor de klant, is goed voor Metaaltechniek. De klant was uiteraard erg blij met ons en dat vertelt hij vast verder. Daarnaast zijn we het aan onszelf verplicht om onze kennis in te zetten voor de groei van onze klanten. Dat is ons bestaansrecht, daarmee blijven we toekomstbestendig.

Bedankt voor uw interesse.
De download is hieronder beschikbaar.
Download de PDF
Bedankt voor uw aanvraag.
We sturen uw sample zo snel mogelijk toe.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement