Psst... lees meer door te scrollen
Terug naar de website

Inhoud

De TechniShow en de ESEF openen na ruim drie jaar weer hun deuren. Er is dus extra veel te ontdekken aan innovaties en ontwikkelingen. Ben je werkzaam in de maakindustrie dan mag je dit evenement niet missen. Trek er een dag voor uit en je bent weer helemaal op de hoogte van alles wat er speelt in de markt. Wat zijn jouw uitdagingen voor de korte en (middel)lange termijn? De vakantie is een prachtig moment om daar eens over na te denken. Met de uitkomst ga je naar de beurs, op zoek naar partijen die jou kunnen helpen bij de oplossing.

De demo's op de stand van Metaaltechniek zijn uniek, maken je nieuwsgierig. Dit kon voor jou wel eens de oplossing zijn!

Wat kun je bij Metaaltechniek verwachten?

  • Veidec, biologische en groene reinigingsmiddelen. Mensen van Veidec staan op onze stand de hele dag demo's te geven. Verbluffend, kom het met eigen ogen zien en ervaren. Vooral die handzeep.... moet je echt proberen!
  • Beveltools, met Beveltools hebben we echt een unieke machine! Het principe om met een frees een radius of schuine kant aan te brengen kennen we. Maar die verbeterde machine en frees voor RVS gaat je zoveel tijd besparen!
  • 710W en 310W zijn de nieuwe gaasschijven van 3M. Perfect om stofvrij te schuren en door de CubitronII korrel in het web, weet je zeker dat je razendsnel materiaal afneemt. Hoeveel stof er afgezogen wordt ten opzichte van een gewone schuurschijf maken wij inzichtelijk met een cycloon. Dan ben je meteen overtuigd.
  • Met de vernieuwde Scotch Brite schijven van 3M kun je in veel gevallen een stap uit je productieproces halen, dit gaat absoluut tijd besparen!
  • Verder kun je de Speedglas laskap proberen G5-01 met unieke luchtstroom die je zelf kunt regelen. En natuurlijk ontbreken onze eigen lijn producten niet, machines en schuurmaterialen.
  • Maar het belangrijkste is: elke dag staan we met een groep enthousiaste Metaaltechniekers, zij maken het verschil! Kom kennis maken, deel je productieproces en laten we kijken of we een mooie samenwerking starten!

Meld je gratis aan!Meld je gratis aan!
Terug naar de website
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement