Psst... lees meer door te scrollen
Terug naar de website

Inhoud

Door hun opbouw zijn Scotch Brite EXL Unitized wielen zeer stabiel en agressief. Ze zijn speciaal ontwikkeld om te ontbramen in combinatie met een rechte of plattekop slijper. Met een dresser kunt u de schijven voorzien van een V-vorm, wat het mogelijk maakt om binnenhoeklassen perfect af te werken. Ook is de EXL schijf te gebruiken op scherpe randen en kanten.

De Scotch Brite DB-WL Ontbraamwielen zijn bijzonder hard geïmpregneerd wat resulteert in een extreem lange gebruiksduur. Ook deze wielen tasten de geometrie van het werkstuk niet aan en laat bij het ontbramen geen nieuwe bramen na. Met deze wielen bereikt u altijd en uniforme en reproduceerbare finish.

De EXL schijven zijn er ook in kleinere diameters voor gebruik op de mini-haakse slijper. Deze uitvoering van de Unitized wielen is zeer geschikt voor kleinere werkstukken en binnenhoeken. Met het Roloc snelwisselsysteem kunt u eenvoudig van schijf wisselen zonder hulpgereedschap.

De grotere wielen voor gebruik op de rechte slijper zijn doorgaans 150 mm, de kleinere uitvoering voor op de mini-haakse slijper zijn verkrijgbaar in 50 of 75 mm.

kleinere afmeting EXL schijven voor veel controle in het kleinere werk.

Geef bij uw sample de gewenste diameter, hardheid en grofte (Coarse, Medium, fine of Super Fine) aan.

Gratis sample.Gratis sample.
Terug naar de website
© 2019 - Metaaltechniek | Privacy Statement