Inloggen Webshop

Inloggen Metac Academy

Samen op weg naar de beste finish.

Zipp Air Tool

De tijd dat China vooral bekend stond om de goedkope rommel die binnen Europa gretig aftrek vond bij koopjesjagers, ligt echt achter ons. Nog steeds liggen de prijzen van Chinese producten vaak ruim onder Europees niveau, de kwaliteit neemt echter steeds verder toe! Vandaar dat wij ook zonder schroom ZIPP als Chinese partner op onze website vermelden!

ZIPP Air Tools is fabrikant van pneumatische handgereedschappen en diverse accessoires. Het assortiment is enorm en blijft zich ontwikkelen. Darbij wordt goed gekeken naar de wensen van de Europese gebruiker. die vindt bijvoorbeeld het geluids- en trillingsniveau belangrijk. Deze aspecten hebben de laatste jaren veel aandacht gehad.

Maar ook machines voor speciale toepassingen, die lichtgewicht of juist extra krachtig zijn, zijn bij ZIPP leverbaar. De meest populaire machines hebben wij uit voorraad leverbaar. Ook hebben we voor deze machines onderdelen liggen zoals spantangen, rotorblades en andere onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

Download de brochure en ontdek zelf het grote assortiment van ZIPP Air Tool of kijk rond op de website van ZIPP Air Tool. Heeft u vragen over een pneumatische handmachine? Aarzel niet en neem contact met ons op!

x

Bekijk de documentatie

Bekijk de documentatie

No items found.
ZIPP catalogus