BESCHIKBARE OPLEIDING MODULES

Module RVS bewerken

De module "RVS bewerken" is een brede module vol met theorie die direct vertaald wordt naar de praktijk en gericht op tijdbesparing. Een groot deel van deze cursus bent u dan ook in ons praktijklokaal aan de slag met dagelijks voorkomende bezigheden als afbramen, doorslijpen, bewerken van een (binnenhoek)las en het aanbrengen van een visuele finish of een technische ruwheid.


Module Staalconstructie/bankwerken

Tijdens deze training leert u op welke manier u het schuren en slijpen binnen uw productieproces kunt versnellen en optimaliseren. Het verwijderen van soorten lassen, het uitslijpen van een V-naad en het aanbrengen van een laskant: voor veel bedrijven een ondergeschoven kindje, maar als je deze bewerkingen met de juiste middelen en op de juiste manier uitvoert, valt er veel te winnen op arbeidsloon en wordt het eindresultaat gegarandeerd beter!

Module Aluminium bewerken

Aluminium vraagt met zijn specifieke eigenschappen om een aparte benadering. Tijdens deze training leert u uw productieproces zo te optimaliseren dat een investering in kennis zich direct terug betaalt in tijdsbesparing op de werkvloer. Het juiste gebruik van een fiber-, lamel- en doorslijpschijf en diverse technieken om een laskant aan te brengen zijn de belangrijkste items in deze module. 

Module Hoogglans polijsten

Polijsten is misschien wel de meest arbeidsintensieve bewerking in de metaalverwerkende industrie. Iedere stap is van invloed op het eindresultaat. Tijdens de module "Hoogglans polijsten" gaan we elke stap in dit proces bij langs, met als doel zo efficiënt mogelijk een krasvrij en glanzend resultaat te behalen. 
In elke module schenken we aandacht aan veiligheid op werkvloer waaronder BPM's maar ook welke invloed de keuze voor een bepaald verbruiksmiddel heeft op de veiligheid van de gebruiker. Veiligheid begint bij de bron!

Inschrijven of meer informatie?

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.