Fokke Bronsma
Metaalbewerking: een specialistisch vak.

Wij staan onmiddellijk voor u klaar. Wie ons belt op telefoonnummer 033-4558788 met een vraag of een probleem heeft dan ook direct contact met een medewerker die verstand van zaken heeft. Goed luisteren en daarna snel handelen is niet voor niets een ijzersterk handelskenmerk van Metaaltechniek geworden. Ook voor demonstraties op de werkvloer zijn wij voor u beschikbaar. Groot of klein bedrijf? Wij helpen u graag verder. 

Uw productiviteit verhogen en de totale productiekosten verminderen daar staat Metaaltechniek voor.
De innovatieve en kostenbewuste fabrikanten die Metaaltechniek vertegenwoordigt, garanderen u een totaalpakket op het gebied van frezen, schuren, slijpen en polijsten. Onze grote voorraad en 24h leveringsservice helpt om uw voorraad schuurmiddelen te verminderen. Tevens bieden wij logistieke oplossingen in de vorm van consignatievoorraden, scan-to-order, automatische bestelsystemen i.c.m. voorraadbeheer op de werkplek enz. enz. Wij denken ook op dit terrein graag met u mee.

Ziet u al de voordelen die Metaaltechniek biedt? Wij trainen waar nodig ook uw productiemedewerkers in het optimale gebruik van onze gereedschappen. Zo komen de beste producten in de ervaren handen van de beste vakmensen!

Met deze webshop willen wij u nog beter en sneller van dienst zijn. Staat een artikel dat u wilt kopen niet in de shop? Belt u even op en we regelen het direct! 

Fokke Bronsema
Directeur Metaaltechniek handelsonderneming B.V.

Dirk van de Pol Kok (Hoofd Buitendienst – geen vast rayon)

Het was in de zomer van 1986 dat ik bij Metaaltechniek (toen nog in Almere gevestigd) in dienst kwam en verantwoordelijk werd voor alle logistiek en mezelf kon verdiepen in de techniek van de pneumatische gereedschappen.

Na een aantal jaren dit werk te hebben gedaan mocht ik alle opgedane kennis van de producten ook in de praktijk bij de klanten gaan brengen en groeide zo in een commerciële buitendienstfunctie. Door de jaren heen groeide Metaaltechniek steeds verder en inmiddels mag ik de andere collega’s in de buitendienst met raad en daad bij staan om het optimale resultaat te behalen bij onze klanten.

Nog steeds doe ik mijn werk met ontzettend veel plezier en geeft het een kick als blijkt dat ons advies wéér het beste bleek te zijn!

Specialisaties: Boortechnieken – automatische schuur- en polijstoplossingen – polijsten van lakken

test
test

Martin Oggel (Rayon Zuid-West Nederland)

Als jongste verkoper van het team, pas twee jaar in dienst bij Metaaltechniek. Elke dag nieuwe dingen leren en deze kennis direct op de werkvloer toepassen geeft veel voldoening, niet alleen bij mijzelf maar zeker ook bij de klanten. Zeeland en West-brabant gaan nog veel van ons horen!

Specialisaties: Zelf testen met uitgebreide rapporten van slijpschijven en lamellenschijven (scheelt de klant een hoop eigen testwerk)

test
test

Cor Schoonbeek (Rayon West Nederland)

Vanuit de bouwwereld in 2012 begonnen om Metaaltechniek te versterken in de Metaalindustrie. Na een gedegen opleiding, veel interne en externe trainingen kan ik wel zeggen dat ik inmiddels een echte all-rounder ben geworden. Inventariseren van knelpunten en u overtuigen van de juiste werkmethode is het mooiste wat er is.

Specialisaties: Cubitron II – werkhandschoenen

test
test

Marc Hauer (Rayon N-O Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen)

Als specialist precisieslijpen kon ik in 2007 bij Metaaltechniek aan de slag om de klanten te adviseren in alle vormen van oppervlaktebewerkingen. Ooit begonnen als instrumentenmaker en later als technisch verkoper in de gereedschapmakerswereld te terecht gekomen, kan ik nu in de volle breedte de bedrijven helpen hun productie te optimaliseren met top-kwaliteit schuurmiddelen!

Specialitaties: Fijnslijpbewerkingen – Bandschuurtoepassingen – Ontbraamtechnieken

test
test

Karsten Grimm (Rayon Betuwe – Oost Brabant – Limburg)

Vanaf 2006 ben ik bij Metaaltechniek werkzaam als buitendienst medewerker. Al uw problemen los ik snel en goedkoop voor u op! Afbramen, polijsten, schuren of frezen, ik kan u vast een paar stappen verder helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de metaalindustrie durf ik iedere uitdaging aan.

Specialisaties: Hoogglans polijsten van RVS – handbewerkingen van gietstukken

test
test


  • testtekst